17:49

Bloggen som Maja glömde.. Helt ärligt orkar jag inte uppdatera. Det går i vågor, men nu känns de som att du går uppåt igen :)

Jänta åkte på betäckning i östersund i fredags. Blir som lite tomt i stallet utan primadonan. Men kungen är fortfarande kvar (Birk såklart)

På tal om Birk så tönkörde jag honom i fredags. Gick faktis bra. Hade tänkt att han skulle få jogga igenom sig och bli mjuk, och de gick. Fast i höger varv var dfe jobbigare då de är hans svårare varv när man jobbar i paddock, ridhus eller ängar. Han fick även trava över ett par travbommar ca 5 ggr i båda varver, och de gick galant. Galopp han vi även med. Fattade galopp direkt i vänster när jag sa "Gaaaalopp" Men i höger var de lite trögare.. Men han bibehöll en bra rund luftig galopp :D
Och i torsdags så blev de en längre tripp till soptippen. Jogging istortsett hela vägen. Han var pigg och gla och jag lika så.

På Lördag blir de att fara till Umeå på V75. Kungarna Farmfurir och Farmbaron springer lopp. Och den omtalade varmblodstravaren Maharajah kommer dit. Ska bli ruggit kul att vara där. Hoppas bara på bra väder så man kan få några vettiga bilder. Synd som de är så har jag bara mitt 18-55 så kommer inte riktigt nära :/ Menmen..

Langar även en bild på Birk sen i fredags när jag ändå håller på :)

Lägger även upp en "Dagens outfit "för Birk :) (Detta var då fredagen :)


Orkar inte rotera, men de är en gelpadd som hindrar att selen glider och en globus tömkörningsgjord.

Och på huvudet har vi ett ch träns. Nackstycket hör till de rosafodrade tränset, öven så snokremmen som jag har som norgrimma. Sitter lite högt upp, jag vet.  Och i munnen har han ett rakt bett med rörliga ringar. Och i pannan ett rosa strass från hööks :)

Påväg till paddocken :) <3

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma

sv; tack :D:D

2010-04-18 @ 19:54:30
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Madelene

sv: haha ja jag är också helt såld i de! :D

sjukt snyggt ;)

2010-04-19 @ 09:31:23
URL: http://halvhalt.blogg.se/
Postat av: Madelene

sv: oj de låter verkligen jobbigt :/



http://www.stallweiden.dinstudio.se/

2010-04-19 @ 09:34:01
URL: http://halvhalt.blogg.se/
Postat av: karin

vad sör häst :d

2010-04-26 @ 20:56:57
URL: http://dressyrryttare.blogg.se/

HÄR kommenterar du:

Ditt namn är?:
Ska du kommentera igen någon gång?

Din mail.: (Den visas bara för mig.)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0