Ber om ursäkt.

Jag har verkligen var urusel på att uppdatera.. Var på prao förra veckan och red lite hos tina på Hecke.

Vet att det ser inte så bra ut. Men de var andra gången jag reed honom och vågade inte rida fram honom ordentligt.. Bild från tisdagen iaf..

Jag och Hector.


Samma dag så fick tina rida i klänning ;)  Litet smakprov från de. Mer kommer så småning om..

Sen så var de som vanligt. Hoppning en dag. En bild från de :)

Heffaklumpen Lollypop hoppar 110 cm som inget :P


Seeen efter de så blev de ingen intressant. Eller jo, men inget kag ids ta upp. :P



På fredagen fick jag träffa min älskade birk. Körde nästan till första vändplan. skritt och trav men även några galoppsprång. Skötte sig bra förutom på vägen hem då de låg en liten kvist på vägen som vi GICK förbi på vägen bort. Han är spec den ponnyn...




Idag så red jag lektion för första gången på 8 månader. Red för Julia på Caramell. Gick bra faktist för att vara första gången jag red henne. Galoppen var lite speciell men annars gick de galant! När man tog i henne i galoppen så började hon studsa.. :P Men bara att vara mjuk. Ska rida henne några gånger nu sen pratade Julia om att jag skulle rida Alida... Hmm.. Spännande =D


Måste även tacka JÄNTA faktist! Med tanke på att jag rider mycket barbacka så satt jag kvar när hästarna blev rädd och Caramell typ tvärkastade sig, reste sig halvstort och typ gjorde en spinn xD Om jag inte ridit barbacka hade de varit HEJDÅ MAJA! :D Haha, måste ha sett ganska komiskt ut iaf =)


Menmen, nu väntar ducshen!

Bye till nästa gång. :)

Tävling


=)

Jag är jätteglad :) Tack för alla söta kommentarer! :D

Idag så var jag hos Ricke. Fick fota tofflor. Vääärldens sötaste, och jag menar de! :D Och sen skära ut tryck som ska på kläder och sen fota för något företag med Ricke. Skulle fota fastigheter.. :P Bilder kanske kommer om ni vill :)

Sen så for jag hem till Tina där vi körde Bullen. Så jävla söt ponny alltså! :) Sen så red vi Lollypop och Hecke. Jag red Hecke puh. :) Och jag är fortfarande stolt över att jag satt kvar när han snublade till =D
Lollypop är grymt fin. Kolla in ägarens blogg här . <---

Men nu ska vi nog sova antar jag. :) Tina har även gjort en header till mig som kommer upp så småning om. :)

The heart of image.

Bråken fick vila igår.. Red Jänta ist. En mysig tur till korsningen i berget med Magdalena och Kerstin. Pratade om allt möjligt :) Skritt och lite trav. Sen efter de så hände inte så mycket. For hem, packade, handlade, och åt middag, tvättade och ska packa klart idag. Ska ju till Tina ;)

Sitter och väntar på ett mail nu. Hoppas det går som de ska. Om de gör de är de ni som kommer få roligt inte jag :P Så hoppas ni sitter på nålar som jag gör.
Kanske kommer hästblogga om det finns tid för de. Om Tinas hästar då :) Soley, Hecke, Lollypop, Lucky och Bullen :)

Bjussar på en bild igen för att vara snäll :)



=)

Hade blivit veckans blogg hos http://majajonson.blogg.se Tackar för de :)

SKa till stallet snart och ska kanske fixa en tävling med ett fint pris :)

skriver mer senare :)


3 dm snö

Som rubriken lyder. Nu har de snöat ca 3 dm till.. Snön försvinner aldrig här uppe :/ Fast hästarna får jobba iaf :P
Körde Birk till korsningen idag. Gick sådär.. Han är så pigg och de nu. Vid Aks hus så dampade han och skulle kasta sig, vara "rädd" och takta. Sen så gick de bra ner till korsningen. TRav nästan hela tiden. och de va ju lite snö så han fick worka! Sen på vägen upp vid torkels hus så kastade han sig och for ca 50 meter. Tog tag i honom en gång och då blev han förvånad och saktade av. Sen så var han ganska taktig på vägen hem efter de. Varje gång han tittade vid Ak-s hus så gjorde jag en halt och då var han snäll. Bara dumheter han har fått för sig... -.-

Menmen, de var dagens pass och ska försöka uppdatera lite mer. Kommer inte vara så aktiv i bloggen i veckan tror jag. Ska på prao i norsjö hos fotografen Ricke. Får se om jag uppdaterar. Annars så hänvisar jag till min nya "foto och vardagsblogg" Ska skriva så lite om hästar där som de går. Just nu lägger jag upp mina favvobilder där :) Så kolla in kanske? Here <---- kanske inte så rolig blogg för er som håller på med hästar. Men där kommer de bilder, om skolan, fritiden osv. Skaffade den mest för de :)

Bjuder på en bild så inlägget blir roligare.


Iiiiiihhh!!

Måste ha.! Bara 159 kr. + 10% rabatt. Blir kanske att jag beställer annars ber jag någon i sthlm köpa och skicka upp då jag inte har pengar nu. Men stör mig på att dom bara gick ner till strl 115. Men skit i de.. Att de är lite stort gör inget. Kan ju ta till slöjden och så in det bara :D
Så snyggt!!! Undra om man även ska passa på att köpa hem dom rosa benskydden? Och ett bett? =D Och bootsen??? :D Jag ska ha! Jag ska ha! Jag ska ha!!!!!!


Andra dagen efter sportlov..

Skolan började om igår och kan säga att jag inte var särskillt pepp på de. Sov hos Rånjsan söndag till måndag för vi kollade på Wallander och börja tänka på att jag skulle sova hos henne någon söndag efter wallander.
Sagt och gjort! Sov hos henne gjorde jag och kollade på Wallander " den svaga punkten" Den är bra och har sett den förr. Fina hästar med också ;) Och som vanligt diggar jag Svartman mest! Han är kung!




Menmen, for till stallet efter skolan i måndags. Red Jäntabus. Mysig barbacka tur ner till korsningen med Juddan och Kärran. Judiths blogg hittar ni här <---  Kolla in :)

Sen idag har de inte hänt så mkt. Skola inget stallande idag. Bara hem och plugga. Måste bli klar med So:n ... Suck..

Dagens fråga: Vilket är ert favorit ämne? =)

Photoshop.

Photoshop är king.


 


 



Melodifestivalen 2010

Jag har alltid gillat Anna Bergendahl sen när hon var med i Idol. Hon har en jättefin röst och är hur megasöt som helst! Jag hade redan segertippat henne sen deltävlingen! Blev orolig ett tag att Darin.

Darins låt gillade jag inte alls! Och har han något tix eller något? :O Har faktis alldrig gillat honom därför passar denna in just nu.!  :thumbdown:

Men Erics var helt okej! Och att han var snygg gjorde de bara bättre  (klickbar bild)
refrängen fastnade och jag går runt och sjunger "Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love"

Och Peter Jöbacks låt gillade jag också från deltävlingen. Känslan i låten, texten och hans röst = :thumbup:

Salem Al fakir gillar jag mer och mer faktis. Ganska läcker refräng på den. =) Fast visst är de han som är med i bollibompa? :O
Menmen, nu lämnar vi melodifestivalen! :D

Hade! :D





Glömde ^^

Haha glömde, men måste berätta att jag har läst mig rosetterna till pannbanden nu :P Så dom kan man få nu och man vill köpa ett pannband :)

Har inte fixat mitten på denna. + att den är hgelt cp :)


Det höjjs.!

Har faktis ganska många mer besökare nu =) Igår hade jag 200 nånting! :D Sånt är alltid roligt. :)

Men idag så  har det inte hänt något, var tvungen att gå upp tidigt på ett LOV för att jag skulle till tandläkaren! Kl 10 skulle jag vara där. Är inte det lite lågt att ge en 15 årig tjej en sån tidig tid på ett lov? eller hur? Håll med mig. Det är på :thumbdown: det. Så jävla kränkande ::mad:

Menmen, man vakna iaf i tid :) Ska till stallet om en timme typ. Blir att köra Birk den galne och ta in hästarna. Ingen kamera följer med tror jag. Eller den kan få följa med men kan inte lova några bilder. :) 

Men det får räcka för tillfället. Hör av mig efter stallet! :blush:

Men nu är det FREDAGSMYS! :D

Min spotifylista. Langa era :D

Allt. <-----


En gammal bild med ny redigering! :) Ny favvobild =)

Dagens fråga.

Svara gärna nu =)

Har du bloglovin?

http://two-riders.blogspot.com/


Följ mig med bloglovin :)

Följ min blogg med bloglovin

http://two-riders.blogspot.com/

Utrustning!

Här är lite grejjer som jag inte skulle tacka nej till. Skriver även varflr jag vill ha just de :)

En grimma. Kan kolla upp vart ifrån den kommer. Inget spec med den egentligen men jag tycker att den är riktigt snygg och tror även att Birk skulle vara snygg i den :) Finns i Gul/svart och Röd/svart :) Kommer härifrån! Kostar 139 kr :)

Eskadrons jättegulliga schabrak :) Finns here! 499 kr...

GPA Speed Air har jag velat haft hur länge som helst! Den är bara så snygg! :D Men den har ju ett pris som är inte lika snyggt.. Finns lite överallt. Kan också passa på att säga att den är grymt skön :thumbup:

Dom här skydden vill jag bara ha för att dom är så sweet. Och matchar även mitt rosa svarta träns. Ni som känner mig vet att rosa är bäst! :) finns på ponnyprakt för 145 kr :)


Transportskydd för shettisar. Har sett bilder och dom passar utmärkt på dom små liven. Synd bara att dom bara finns i lila.. Fattar varför inte allt ska va i lila,.. ;( finns på http://ponnybutiken.e-butik.se/ 319 kr

Snyggt stilrent täcke. Boel har ett sånt men vill även ha till Birk ;) Faktis ovanligt billigt :thumbup: Finns på http://www.hedmanshast.se/ 175 kr. och finns bara kvar i 105. Undra om det är menat för mig? =)

Dom här skydden är bara för söt! :D Är nog den ända som tycker det :blush: Men tänk så söt Birk skulle va i dom :] Finns på Hedmans häst 170 kr :)

Ja de var lite hästutrustning + en hjälm jag vill ha :)  :rolleyes:

http://two-riders.blogspot.com/


Vinnaren är...

Och vi har en vinnare!
Vinnaren av veckans hästblogg är Emma och Amanda
Grattis! Ni kommer att bli länkade i varje inlägg och sen så ligger ni under länkar i min meny! :D
Grattis.


Woopps.

Som ni kanske såg så hade jag skrivit fel i headern, men de skulle stå Birk, inte Brik. :P Så fel de kan bli ibland. Men nu är de ändrat! :D


Noll gradigt..

0 grader ute menas med att det är slaskilgt.. Men blir iallafall löshoppning med Birk :) Ronja kommer till ytterberg och sover här tills imorgon =D Ska bli funny. Uppdaterar mer efter löshoppningen. Bilder kommer om någon vill se :)

Vad tycker ni om den nya desginen.? Bättre eller sämre?




Nu :D

Nuni. Nu kommer finalisterna!
Jag har absolut inte gått på hur man känner mig eller någon sånt!
Jag har gått inläggen, uppdatering, hur det är skrivet, osv. Man ska vilja läsa det som skrivs :)

Finalist ett! http://two.riders.blogg.se
Dom har jag valt för att: Dom har en skriver en bra text som är rolig att läsa. Dom uppdaterar ofta och har mycket fina bilder som gör att det blir roligare att läsa! Dom skriver även mycket om utrustning, och sånt är alltid roligt. :)



Finalist två! http://tinasoderberg.blogg.se/
Henne har jag valt för att: Hon skriver mycket varierat. Allt från hennes vardag till hennes hästar. Hon I nästan varje inlägg så är det något roligt om hennes hästar. Även hon har en bra text som man fastnar för och vill läsa vidare. Hennes bilder är faktis också jättefina!



Finalist tre! http://enewe.blogg.se/
Henne har jag valt för att: För det första så har hon en design som gör allt mycket roligare. Hon skriver mycket om tävlingar och träningar, Jag blir inspererad av att läsa vill bara rida dressyr så fort jag ser hennes videor och bilder. Hennes texten är alltid lika bra! :)








Grattis. Och rösta på nu! :D

Regler.! Max EN röst per IP-adress.
Man får inte rösta på sig själv!


Det var dom ynka reglerna jag hade! Lycka till!

Man kan rösta tills på torsdag kl 18.00
Man får länka runt och säga att man ska rösta på en.

Nu :D

Nu hörrni. Ikväll kl 22.00 så kommer det upp 3 finalister som ni får rösta på tills torsdag kl 18.00 :)
Reglerna kommer kl 22.00 ikväll :)


Snöstorm

Asså huvva vilket väder! ena stunden strålade sol och 3 minuter efter snöstorm :O
Red  Jänta en kort tur. Till korsningen i berget med sällskap halva vägen av Tove som gick med Boel. Boel är ju som sagt lite krasslig i ben och rygg och därför går promenader :)
Sen efter de så for jag hem och nu sitter jag här.Kan ladda uppe n bild på Birk jag tog i stallet  idag =)

Glöm inte att anmälningstiden går ut imorgon om att bli veckans hästblogg. På onsdag väljer jag ut 3 finalister eller 5 om det blir fler som vill vara med :)

Men här är iaf min sötnöt! Bilden är oredigerad och jag orkade inte öppna photoshop.. Men den reedigerade kommer kanske ikväll? =) Vem vet...

Jag har relativt tråkigt. :P

VAD HAR DU FÖR... (HÄSTUTRUSTNING)

...hoppsadel: Har faktis en brun hoppsadel i sthlm :P Men vet inte för märke
...dressyrsadel: Ingen
...aachenträns: Många! Har ett svart med guldiga dekorsömmar, ett svart från hööks med rosa fodring, ett brunt jacson med vit fördrning, och ett annat svart från hökks med pastellstenar :)
...pullarträns: Ett från börjes :P
...remontträns: En vanligt svart. Märkeslöst!
...hjälptyglar: Inga
...framskydd: Inga.
...bakskydd: Märkeslösa
...sadelgjord:En vit till sadeln ;)
...ridtäcke: Ett mörkblått :)
...täcke: Jag har ett flecce från hööks, och ett med stjänor, och ett mörkblått, som jag tror jag har sålt?
...pannband: Ett strass, ett pannband till varje sträns pch egenfläatade :) Och ett som det står Näsvallens Birk på =)
...transportskydd: Inga
...bett: Tredelat och tvådelat
...luva: Ingen
...tyglar: Vanliga vävribtyglar
...padd: Inga
...stigbyglar: Vanliga


VAD HAR DU FÖR... (RYTTARUTRUSTNING)
...hjälm: en brun som jag inte vet märket på och en svart från hööks :)
...stövlar: Ingen aning vart dom kommer från :P
...säkerhetsväst: Ingen. Eller jo, en som är på tok förliten!
...ridbyxor: Hur många som helst!
...ridtröja: Olika
...ridstrumpor: Många
...sporrar: Från börjes i think
...handskar: hööks
...spö: Ett x antal ;)
...ridjacka: Reflexjacka från hööks, en vindjacka från hööks, en vit okännt märke och en mrkjacka
...ridväst: inga
...ridskor: ett par från hööks och dom andra från the horse
...chaps: inga
...stallmössa: Min snygga vita ;)


Jag är med och tävlar hos

Jag är med och tävlar hos majajonson.blogg.se om att bli veckans blogg! :D


Jag är med och tävlar hos

Jag är med i en tävling på denna blogg. Ett supersnyggt träns som jag har tänkt köpa =) Men man kanske har turen att vinna =D


Kvällens aktivitet!

Detta är vad man roade sig med en söndagskväll. Snacka om att inte ha mkt att göra. :)






Min lilla studio x)















Fast detta slog allt!

Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar hos Sanna



Skriver en liten motivering här.

Jag skulle vilja vinna en animerad header då det skulle vara läckert. + att min header ser förjävlig ut för tillfället.. Så en ny header skulle bara sitta fint. Och jag vill ha en header som sticker ut lite :)

Najs!

Sitter hemma hos Rånja nu! :D Har svoit här och snart ska vi ut och åka skoter, =) Vi var ute ugår och kollade läget osv. Men nu håller hon på att städa och jag ska väl hem tvärt och gå ut med hunden. Vi bor ca 100 meter från varandra ;) Ganska najjs. :)

Kul att hela 5 st har anmält sig till veckans hästblogg.
Om det inte blir mer än fem stycken som anmäler sig så tar jag ut 2 eller 3 st. Och det jag kollar på när jag tar ut dom är hur aktiv man är, osv. :) Priset får ni se ;)
Såja, lycka till :)


Inget hästinlägg nu men kommer senare idag. Och ev dagens fråga =)


Bara en liten fråga.. Vad ska jag göra så att just du vill läsa bloggen? =)

Veckans hästblogg.


Måste hissa!

Måste bara rekomendera denna grimma! Den håller för allt. Köpte min för ett år sen på hööks för 34 kr. (De va rea men ny kostar den 69) Det är inte mycket pengar, Birk har haft den konstant sen i Maj förra året kanske? Och då har han gått med Furir som alltid skulle bråka, sommarbete med stona, och nu med Major, den ettåriga hingsten. Och dom sliter och drar i den och har inte visat ett enda tecken på att gå sänder. En supergrimma helt enkelt!

Så om ni ska hitta en tålig grimma till ett bra pris så rekomenderar jag denna!
Just nu finns den i mörkblå, grön och rosa. Jag har i hallon och hittade ingen bild då han hade den på sig. Men kan ladda upp den när jag hittar någon =)

Lånad bild från Hööks.

På väg tillbaka.

Äntligen! Nu är Birk påväg tillbaka till sitt vanliga jag igen. Han har ju varit tjorvig ett tag nu sen skenturen.. Men idag så körde jag honom på kimblewickbettet. Han gick bra. Hade en mycket mjuk hand och jobbade mycket med rösten. För till första vändplan i mörkret, såg inte vägen så vi körde på et x antal snöklumpar.. Men mkt skritt och trav. Vägen till korsningen var bajs. Det var stora spår som vagnen slirade i, men efter det så blev det jättebra! Och Birk var garanterat nöjd att få arbeta lite. Det var ju oplogat så han fick arbeta ordentligt! 

Här är "Dagens Outfit" för Birk ;)

Senskydd från hööks. Av märket Equi-Guard.

Bakstrykkappor. Okänt märke. Fick dom av Mikaela :)

Loksele från lill hästen i stav.

Han har även en baksele. Men den är så stor. Den ska minskas innan.

Hööks CH ponnyträns med ett kimblewick bett av märket globus!

Bettet :)

Pannbandet

Och undertiden jag fodrade fick han stå och torka i sitt döskalletäcke! :)  ♥


Ojj ojj ojj

Shit vad jag är bra på att uppdatera! :D

Måste lägga in en bild på Jänta som blev 100 ggr snyggare då jag redigerade den! :D


RSS 2.0