Utrustning!

Här är lite grejjer som jag inte skulle tacka nej till. Skriver även varflr jag vill ha just de :)

En grimma. Kan kolla upp vart ifrån den kommer. Inget spec med den egentligen men jag tycker att den är riktigt snygg och tror även att Birk skulle vara snygg i den :) Finns i Gul/svart och Röd/svart :) Kommer härifrån! Kostar 139 kr :)

Eskadrons jättegulliga schabrak :) Finns here! 499 kr...

GPA Speed Air har jag velat haft hur länge som helst! Den är bara så snygg! :D Men den har ju ett pris som är inte lika snyggt.. Finns lite överallt. Kan också passa på att säga att den är grymt skön :thumbup:

Dom här skydden vill jag bara ha för att dom är så sweet. Och matchar även mitt rosa svarta träns. Ni som känner mig vet att rosa är bäst! :) finns på ponnyprakt för 145 kr :)


Transportskydd för shettisar. Har sett bilder och dom passar utmärkt på dom små liven. Synd bara att dom bara finns i lila.. Fattar varför inte allt ska va i lila,.. ;( finns på http://ponnybutiken.e-butik.se/ 319 kr

Snyggt stilrent täcke. Boel har ett sånt men vill även ha till Birk ;) Faktis ovanligt billigt :thumbup: Finns på http://www.hedmanshast.se/ 175 kr. och finns bara kvar i 105. Undra om det är menat för mig? =)

Dom här skydden är bara för söt! :D Är nog den ända som tycker det :blush: Men tänk så söt Birk skulle va i dom :] Finns på Hedmans häst 170 kr :)

Ja de var lite hästutrustning + en hjälm jag vill ha :)  :rolleyes:

http://two-riders.blogspot.com/


Kommentarer
Postat av: Maja

Skydden var jätte gulliga faktiskt :D

2010-03-12 @ 14:10:45
URL: http://majajonson.blogg.se/

HÄR kommenterar du:

Ditt namn är?:
Ska du kommentera igen någon gång?

Din mail.: (Den visas bara för mig.)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0